L'Ajuntament de Bétera Impulsa la Formació Laboral de 14 Joves amb el Programa 'Bétera et Beca' L'Ajuntament de Bétera Impulsa la Formació Laboral de 14 Joves amb el Programa 'Bétera et Beca'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera Impulsa la Formació Laboral de 14 Joves amb el Programa 'Bétera et Beca'

L'Ajuntament de Bétera ha donat la benvinguda a 14 estudiants que participaran en el programa "Bétera et Beca" durant els mesos de juliol i agost. Aquesta iniciativa, impulsada per la regidoria de Joventut, té com a objectiu principal oferir als joves una primera experiència laboral en l'administració local.

El programa, que compta amb una inversió de 13.301,80€, permet als participants aplicar els seus coneixements teòrics en un entorn pràctic. Els estudiants, provinents de diversos graus universitaris, formació professional i màsters, exerciran funcions relacionades amb les seues titulacions en diferents àrees municipals.

Elia Verdevío, Alcaldessa de Bétera, ha destacat la importància d'aquestes pràctiques com a "complement educatiu de la seua formació acadèmica d'un valor incalculable per al seu futur laboral". A més, ha subratllat la rellevància del treball que realitzaran els joves per a l'Ajuntament i per a Bétera en general.

Per la seua part, Diana Zaragozá, regidora de Joventut, ha emfatitzat que "invertir en els nostres joves és invertir en el futur de Bétera". La regidora ha expressat la intenció de continuar amb aquesta iniciativa en futurs anys, basant-se en les experiències positives obtingudes fins ara.

El primer dia, els estudiants han rebut una presentació detallada sobre l'estructura i el funcionament de l'Ajuntament. Marisa Silvestre, regidora de Personal, ha explicat que s'ha treballat per a assignar als candidats a llocs i departaments alineats amb la seua formació, i que comptaran amb personal municipal com a tutors durant la seua estada.

Les pràctiques, que es desenvoluparan en àrees com Administració, Secretaria, Comunicació, Serveis Socials, Urbanisme, Agricultura i Sanitat, estan remunerades amb 500 euros bruts mensuals. Aquesta experiència té com a objectiu millorar els coneixements pràctics dels participants i proporcionar-los un valor afegit al seu currículum.

    



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal