'Doña Manteca' en el Festival en Viu d’Olocau: el 5 de juliol 'Doña Manteca' en el Festival en Viu d’Olocau: el 5 de juliol
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Doña Manteca' en el Festival en Viu d’Olocau: el 5 de juliol

Festival en Viu - Doña Manteca

El pròxim 5 de juliol, la Plaça Major d’Olocau serà l’escenari del concert esperat de Doña Manteca, dins del "Festival en Viu". L’esdeveniment començarà a les 23:00 hores i promet ser una nit plena de música i emoció.

Doña Manteca és un trio format per Elena Almendros, Paula Almendros i Empar Mora, que ha guanyat notorietat gràcies a les seues harmòniques versions de cançons llatines, tant clàssiques com contemporànies. Aquest grup ha captivat l’atenció i el cor d’artistes com Nathy Peluso, Jorge Drexler i Karol G amb les seues interpretacions úniques i plenes de "sabor"

El trio es va conéixer en el món coral valencià i va decidir fusionar els seus talents vocals amb l’execució de diversos instruments, com ara la guitarra, el violí i el contrabaix, a més d’una varietat de percussions . Aquesta combinació els ha permés crear un estil propi que han anomenat el "filtre Manteca".

La popularitat de Doña Manteca ha crescut exponencialment en les xarxes socials, especialment a través de plataformes com TikTok i Instagram, on les seues versions de cançons han aconseguit milers de visualitzacions i reaccions de tot el món.

Per a aquells que vulguen tenir un avanç del que podran gaudir al concert, poden veure un dels seus vídeos en YouTube, nosaltres t'avançem uno.

No et perdes aquesta oportunitat de veure en viu a Doña Manteca i gaudir d’una nit de música a la Plaça Major d’Olocau.

    



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal