Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Setmana de l'Associació de Majors UDP 'Los Azahares' de Colinas de Sant Antoni, del 17 al 23 de juny: El programa

 


 Setmana de l'Associació de Majors UDP 'Los Azahares' de Colinas de Sant Antoni

En Colinas de San Antonio, pertanyent al municipi de Sant Antoni de Benaixeve, se celebrarà la tan esperada XII Setmana Cultural organitzada per l'Associació de Majors “Los Azahares”. Aquest esdeveniment, que es durà a terme del 17 al 23 de juny de 2024, ofereix una varietat d'activitats pensades per al gaudi i la participació de la comunitat, especialment dels majors, que són els protagonistes d'aquesta setmana plena de cultura, entreteniment i germanor.

 Dilluns 17 de juny: Comença la Setmana Cultural

El dilluns, la setmana comença amb la preparació del local de la tercera edat a les 17:00 hores, seguit de la proclamació dels guanyadors de diversos campionats, que han sigut una tradició entre els participants de l'associació. A les 18:00 hores, s'obrirà un mercadet de treballs manuals i objectes antics i de segona mà, proporcionant una oportunitat per adquirir petites joies del passat.

A més, la jornada inclourà una xarrada impartida per l'Associació Espanyola contra el Càncer, centrada en temes de salut rellevants per als assistents. La vesprada culminarà amb l'actuació de la Rondalla de la UDP “Los Azahares” a les 19:00 hores, que delectarà el públic amb un repertori de cançons tradicionals. Per tancar el primer dia, s'oferirà un piscolabis a tots els presents.

 Dimarts 18 de juny: Dia de Germanor

El dimarts està dedicat a la germanor amb les residències de la zona i entitats que col·laboren amb persones majors. A partir de les 17:00 hores, es duran a terme activitats en què els participants podran compartir i gaudir de la companyia d'un grup de mariachis que amenitzarà la vesprada. La jornada conclourà amb un piscolabis, fomentant la convivència i l'alegria entre tots els assistents.

 Dimecres 19 de juny: Art i Comunitat

El dimecres, el mercadet de treballs manuals i objectes antics continuarà a les 17:00 hores, proporcionant més oportunitats per adquirir articles únics. A les 19:00 hores, la Societat Coral de Sant Antoni de Benaixeve oferirà una actuació que promet ser una delícia per als amants de la música coral. Com és habitual, la vesprada conclourà amb un agradable piscolabis.

Dijous 20 de juny: Ritme i Ball amb batucada

El dijous serà un dia ple de ritme i ball. A les 19:00 hores, el grup de ball Aloha Dance Company presentarà una actuació vibrant que segurament captivarà l'atenció de tots. Posteriorment, a les 20:00 hores, la Batucada “La Montó” d'Amics de la Música de Sant Antoni,  omplirà l'ambient amb els seus ritmes enèrgics i contagiosos, fent vibrar els assistents amb el seu impressionant espectacle. La vetlada conclourà amb un piscolabis per reposar energies després d'una vesprada de música i dansa.

 Divendres 21 de juny: Història i Tradició

El divendres continuarà el mercadet a les 17:00 hores. A les 18:30 hores, s'oferirà una xarrada del Centre d'Estudis Locals sobre la història i característiques de la zona de Colinas de San Antonio, una excel·lent oportunitat per conéixer més sobre la comunitat local. A les 19:00 hores, es procedirà al lliurament de trofeus als guanyadors dels campionats de petanca, parxís, escacs, truc i dòmino, premis donats per la Cooperativa Valenciana El Plantío i La Cañada. La jornada culminarà amb un concert de la Banda de la Societat Musical de Sant Antoni de Benaixeve a les 20:30 hores i un piscolabis per tancar el dia.

 Dissabte 22 de juny: Cultura i Germanor

El dissabte serà una jornada dedicada a la cultura i la germanor. A les 9:00 hores es realitzarà un passeig cultural al museu del Ventall d'Aldaia, amb esmorzar i dinar en el Restaurant Canyamelar del Palmar. La Floristeria Talens, com cada any, obsequiarà les dones amb una rosa, un gest que simbolitza l'afecte i la gratitud cap a elles.

 Diumenge 23 de juny: Clausura amb Escacs

La setmana culminarà el diumenge amb el II Open d’Escacs “Los Azahares”, a les 10:00 hores. Aquest torneig, organitzat per la secció d’escacs de l'Associació Cultural Esportiva SAB, estarà obert a participants de tots els nivells i edats. En concloure, es lliuraran els trofeus als guanyadors i es clausurarà la XII Setmana Cultural 2024 amb unes paraules de l'alcaldessa Eva Tejedor Marí. La setmana es tancarà amb un piscolabis de comiat.

 Un Esdeveniment per Recordar en Colinas de Sant Antoni

La Setmana Cultural de l'Associació de Majors  UdP “Los Azahares” promet ser una experiència inoblidable per a tots els participants, reforçant els llaços comunitaris i celebrant la rica cultura i tradició de la zona de Colinas de Sant Antoni. Aquest esdeveniment és una mostra de la vitalitat i l'esperit col·laboratiu de la comunitat, destacant la importància de les activitats culturals i recreatives en la vida dels seus residents majors.

El programa en imatge i recordeu fer-vos amb una samarreta

 

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal