Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Nits de Llíria brillen amb 'Històries Nocturnes'

Històries Nocturnes torna a omplir les nits de juny a Llíria

Visit Llíria ha tornat a posar en marxa una nova edició del programa turístic-cultural "Històries Nocturnes". Durant els pròxims tres dissabtes del mes de juny, es desenvoluparan visites guiades temàtiques nocturnes que permetran descobrir el ric patrimoni històric de la ciutat.

Aquest any, la 19a edició del programa començarà amb la ruta "els Orígens", que explorarà l'Edeta romana el dia 15 de juny. El 22 de juny, "La Màgia" oferirà una visió de la Lyria Medieval, i el 29 de juny, "L'Esplendor" tancarà el cicle amb una visita a la Llíria del Renaixement i Barroc. Totes les visites començaran a les 23.00 hores des de la plaça Major.

El regidor de Turisme, Paco García, ha destacat que aquest reconegut programa turístic de Llíria "té dues peculiaritats que el fan especialment singular i interessant. D'una banda, es pot gaudir del nostre ric patrimoni per les nits en un ambient agradable i, al mateix temps, submergir-se en un mar de sensacions que impregnen els monuments amb les melodies que s’interpreten en cada visita".

García ha afegit que "aquest cicle està pensat perquè el visitant puga conéixer la vida quotidiana de les diferents cultures que han viscut fa milers d’anys en el nostre municipi, en els mateixos carrers, places i llocs emblemàtics on van ocórrer fets històrics. Més enllà de comprendre els monuments que componen el recorregut, podrem acostar-nos a les narracions fantàstiques que els seus personatges ens compartiran".

A més a més, el regidor de Turisme ha remarcat que "Històries Nocturnes 2024 tindrà de nou com a protagonista la música, aquest valor afegit que tenim com a Ciutat Creativa de la UNESCO, i que acompanyarà les visites. Al finalitzar cada recorregut, qui participe es durà un record del seu pas per aquesta Ciutat de Civilitzacions i Simfonia de Cultures".

Les persones que participen en aquest programa especial podran gaudir també prèviament de la magnífica gastronomia que ofereix el municipi de Llíria, amb els seus bars i restaurants, on podran degustar un sopar en els seus locals o terrasses.

Les places són limitades i per a participar en les visites és necessari reservar prèviament, al preu de 5 euros, mitjançant l'App o en la web municipal.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal