Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Planten una Garrofera al Col·legi el Garbí de l'Eliana en el Dia del Medi Ambient

Celebració del Dia del Medi Ambient a l'Eliana amb la participació del col·legi el Garbí

La plantació d'una garrofera per a conscienciar a l'alumnat sobre la cura del medi ambient.

L'Ajuntament de l'Eliana, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha celebrat el Dia del Medi Ambient en el col·legi El Garbí amb la participació activa de l'alumnat del primer cicle de Primària. En aquest esdeveniment, coincidint amb el Dia del Medi Ambient que se celebra mundialment el 5 de juny, els xiquets i xiquetes han plantat una garrofera al pati de l'escola.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent, la regidora de Medi Ambient, Cristina Díaz, i la regidora d'Educació, Eva Santafé. Aquesta iniciativa forma part d'un programa anual destinat a educar i sensibilitzar els alumnes sobre les plantes i els arbres del nostre entorn.

A més, l'alcalde ha respost a les cartes que els alumnes de 1r i 2n de Primària havien enviat tant a ell com a la regidora de Medi Ambient, en les quals sol·licitaven més arbres al pati del col·legi. Salva Torrent ha expressat el seu agraïment per la implicació dels xiquets i ha encoratjat a tot l'alumnat a continuar treballant per la conservació del medi ambient.

És important recordar que fa 30 anys, el col·legi El Garbí ja va dur a terme una plantació d'arbres, els quals ara proporcionen ombra i zones d'esbarjo als estudiants del centre públic.

Aquest tipus d'activitats educatives tenen com a objectiu no només embellir i millorar les instal·lacions escolars, sinó també inculcar valors de respecte i cura pel medi ambient des d'una edat primerenca, assegurant així una futura generació més conscient i compromesa amb la sostenibilitat.






Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal