Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria expressa el seu condol amb un minut de silenci per les víctimes de violència de gènere a Benaguasil

La ciutat mostra el dol i solidaritat amb la família de les víctimes mortals per este crim masclista

Llíria guarda un minut de silenci per la seua veïna i fill assassinats a Benaguasil
A Benaguasil s'ha celebrat un acte també de repulsa i condol.

L’Ajuntament de Llíria ha realitzat hui a migdia un emotiu minut de silenci davant la casa consistorial per a retre homenatge a una veïna del municipi i al seu fill, que van ser assassinats ahir a la localitat veïna de Benaguasil. Els fets presumptament han estat causats per la parella de la dona.

L'acte de concentració silenciosa ha comptat amb la presència de la Corporació municipal encapçalada per l’alcalde Joanma Miguel. L’Ajuntament d’Edetà ha volgut manifestar així la seua més ferma condemna a aquest doble crim per violència masclista, al mateix temps que ha traslladat les seues condolences i tota la seua solidaritat a la família de les víctimes mortals.

A més, el consistori de Llíria ha decretat tres dies de dol oficial en record de la veïna i el seu fill, a partir de demà diumenge, durant els quals les banderes dels edificis municipals onejaran a mitja asta.

Finalment, l'alcalde Joanma Miguel ha declarat: “Des del profund dolor que ens causa la tràgica pèrdua de la nostra veïna i el nostre veí, volem expressar, una vegada més, la nostra total repulsa davant la violència de gènere en totes les seues formes.”



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal