Llíria acull amb èxit el Trofeu Provincial de Promoció de Karate en memòria de José García Romero Llíria acull amb èxit el Trofeu Provincial de Promoció de Karate en memòria de José García Romero
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria acull amb èxit el Trofeu Provincial de Promoció de Karate en memòria de José García Romero

El torneig va oferir un homenatge pòstum a José García, cofundador del Club Karate Llíria

El passat cap de setmana, la ciutat de Llíria es va convertir en l'epicentre del karate valencià amb la celebració del Trofeu Provincial de Promoció. L'esdeveniment, que va reunir prop de 400 joves karateces d'entre 6 i 16 anys provinents de tota la província de València, va tindre lloc al Pavelló Pla de l'Arc, convertint-lo en un autèntic temple de les arts marcials.

Organitzat conjuntament per la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana i el Club Karate Llíria, amb el suport de l'Ajuntament edetà, el torneig va adquirir un significat especial en retre homenatge pòstum a José García Romero. Aquest reconegut cofundador i president del club local, recentment traspassat, va deixar una empremta inesborrable en el món del karate valencià.

La competició es va desenvolupar en un ambient d'intensitat i companyonia, amb quatre tatamis simultanis on els joves esportistes van demostrar les seues habilitats tant en kates com en combat. Aquesta disposició va permetre un desenvolupament fluid de les proves, oferint als espectadors un espectacle continu i variat de les diferents modalitats del karate.

Els clubs locals van tindre una participació destacada en el torneig. Llíria i Edeta van presentar un total de 59 karateces, aconseguint una collita de tretze medalles. Aquest èxit subratlla la qualitat de la formació en karate que s'imparteix a la ciutat i el compromís dels joves esportistes locals amb aquesta disciplina.

Nico Marco, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Llíria, va estar present a l'esdeveniment i va expressar la seua satisfacció pel desenvolupament del torneig. "És una gran satisfacció veure tants xiquets i xiquetes omplint la pista del pavelló practicant un esport ple de valors positius i amb el suport de les seues famílies a les graderies", va declarar. El regidor va reafirmar el compromís de l'Ajuntament amb la promoció de l'esport infantil, assegurant que "l'Ajuntament de Llíria sempre estarà disposat a donar suport a aquestes cites de promoció de l'esport infantil".

Marco també va dedicar unes paraules emotives a la memòria de José García, descrivint-lo com "una extraordinària persona, referent del karate valencià i que tant va treballar pel foment d'aquesta disciplina i de l'esport, en general, a la nostra ciutat". Aquestes paraules reflecteixen l'impacte durador que García va tindre en la comunitat esportiva de Llíria i més enllà.

El Trofeu Provincial de Promoció no només va servir com a plataforma per a la competició, sinó també com a espai per a la promoció dels valors intrínsecs del karate: disciplina, respecte i superació personal. La massiva participació de joves esportistes i el suport de les seues famílies van demostrar la vitalitat d'aquest esport a la Comunitat Valenciana i el seu potencial per a fomentar un estil de vida saludable entre la joventut.

Aquest esdeveniment consolida la posició de Llíria com a ciutat compromesa amb l'esport base i reafirma la importància de continuar organitzant competicions d'aquest calibre per a inspirar les futures generacions d'esportistes. La combinació d'una organització eficient, el suport institucional i la passió dels participants va fer d'aquest trofeu un èxit rotund, establint un precedent positiu per a futures edicions.

En conclusió, el Trofeu Provincial de Promoció de Karate celebrat a Llíria no només va ser una exhibició d'habilitat esportiva, sinó també un testimoni del poder de l'esport per a unir comunitats i honrar llegats. La memòria de José García Romero continuarà inspirant a joves karateces, mentre que l'èxit d'aquest esdeveniment reforça el compromís de la ciutat amb la promoció de l'esport i els seus valors positius.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal