L’Eliana inverteix més de 550.000€ per a millorar les voreres del barri de Montesol L’Eliana inverteix més de 550.000€ per a millorar les voreres del barri de Montesol
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana inverteix més de 550.000€ per a millorar les voreres del barri de Montesol


L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat les obres del Pla de Voreres 2023, amb una inversió total de 554.439,01 euros. Aquest projecte es realitzarà íntegrament en el barri de Montesol durant un període de sis mesos.

El Pla de Voreres 2023 ha estat dissenyat per a abordar el deteriorament de les voreres a Montesol, un dels barris més antics de l'Eliana i amb majors necessitats d'intervenció. Entre els problemes detectats es troben el desgast provocat per l'antiguitat de les infraestructures, la fractura de les voreres a causa de les arrels dels arbres i l'estacionament de vehicles sobre elles.

Segons ha explicat l'alcalde, Salva Torrent, "continuem treballant per a millorar les voreres de tot el municipi. Aquesta gran inversió es destinarà al barri de Montesol, el més antic de l'Eliana i amb majors necessitats. El pròxim any, executarem obres en altres barris del municipi".

Les obres de renovació d'un tram de vorera implicaran la demolició del paviment de formigó deteriorat, la col·locació de noves voreres o la recuperació de les existents de pedra natural, la instal·lació de rigola i l’formigonat de la vorera, que es projecta amb dos tipus d'acabat: ruletejat amb juntes de maó ceràmic o formigó imprés amb acabat superficial de rajola de quatre pastilles.

En concret, s'actuarà en les següents zones del barri de Montesol: Baeza, Base, Cervantes – Sant Joan de Ribera – Pintor Pinazo, Colom – Palleter- Fco. Agraït; Fco Agraït- Garbí; Goya, Immaculada-Isabel la Catòlica; Lauria-Niño Jesús de Praga-Desamparats; Meliana; Pintor Sorolla; Sant Ignasi de Loiola; Sant Joan de Ribera i Sant Miquel.

Les obres seran desenvolupades per la contractista Ravi Obras, Transportes y Excavaciones S.L., amb la direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut a càrrec d'Asbury ICCP, S.L. Està previst que els treballs comencen aquest dimarts.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal