L'Eliana es prepara per a un estiu de cinema sota les estreles i 'a la fresca' L'Eliana es prepara per a un estiu de cinema sota les estreles i 'a la fresca'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana es prepara per a un estiu de cinema sota les estreles i 'a la fresca'

El municipi  de L'Eliana està llest per a inaugurar la seua 49a temporada de Cinema d'Estiu este divendres 28 de juny. El programa d'enguany promet ser una celebració del sèptim art, amb 22 pel·lícules i 7 curtmetratges que es projectaran fins a l'1 de setembre a la Terrassa del Cinema d'Estiu.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, al costat de l'alcalde Salva Torrent i el programador Pedro Uris, van presentar esta setmana la cartellera que inclou una variada selecció de títols per a tots els gustos. El programa es dividix en tres categories principals: cinema d'autor amb 9 films, cinema espanyol amb 4 pel·lícules, i cinema familiar i de cap de setmana amb 9 títols.

Entre les estrenes més esperades es troben "Furiosa", que obrirà el cicle, seguit de pel·lícules com "Fly me to the Moon", "Cazafantasmas: Imperio Helado" i l'esperada "Dune: Part 2". El cinema espanyol estarà representat per títols com a "Pájaros" i "La Casa", mentres que els més xicotets podran gaudir de clàssics renovats com "Garfield" i novetats com "Gru 4: Mi villano favorito".

Una de les novetats d'enguany és la inclusió de 7 curtmetratges, que es projectaran abans d'algunes pel·lícules, gràcies a la col·laboració amb l'associació L'Eliana Cinema. Esta iniciativa cerca donar visibilitat a nous talents i formats cinematogràfics.

Les projeccions començaran a les 22.30 hores, amb obertura de portes a les 21.30. Els preus es mantenen respecte a anys anteriors: 3,5€ l'entrada general i 2,5€ la reduïda, la qual cosa fa d'esta proposta una opció accessible per a gaudir del cinema a l'aire lliure.

L'alcalde Salva Torrent va destacar la importància del Cinema d'Estiu per a la comunitat: "Este esdeveniment, que l'any vinent complirà mig segle, ha deixat una petjada indeleble en la nostra ciutadania i ha contribuït al desenvolupament cultural de L'Eliana".

Les entrades ja estan disponibles en www.elientrada.es i també es podran adquirir en taquilla una hora abans de cada projecció. Amb una programació que abasta des del 28 de juny fins a l'1 de setembre (amb una pausa durant les Festes Majors del 5 al 17 de juliol).

  


  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal