Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana posa en marxa un nou programa per als joves

"L'Eliana et forma" oferirà pràctiques formatives a joves d'entre 18 i 30 anys amb un import de 500€ bruts al mes

L'Ajuntament de l'Eliana posa en marxa un nou programa per als joves

L'Ajuntament de l'Eliana, a través de la regidoria de Joventut dirigida per Juan Espinosa, ha posat en marxa un nou programa per als joves del municipi. Així, per a afavorir que la joventut puga conéixer com treballa l'administració local, tots els serveis que es presten a la ciutadania i adquirir coneixement pràctic poden optar a una de les places de “L'Eliana et forma”.

Es tracta de pràctiques formatives durant mitja jornada a l'Ajuntament de l'Eliana que podrà realitzar-se durant el mes de juliol; el d'agost; els dos mesos juliol i agost; o els dos mesos d'octubre i novembre. En total es concediran fins a un màxim de 32 pràctiques formatives, que es duran a terme en alguna de les següents àrees municipals: Alcaldia, Esports, Medi Ambient, Cultura, Gent Gran, Recursos Humans, Comunicació, Biblioteca, TIC, Participació i Joventut.

Cadascuna de les pràctiques formatives està dotada amb un import de 500 euros bruts al mes. Els requisits per a poder accedir a elles és estar empadronat en el municipi de l'Eliana; tenir entre 18 i 30 anys (tots dos inclusivament); haver fet un curs escolar complet i aprovat, siga de Tècnic Superior o d'un Grau Universitari. A més no es pot simultaniejar l'assistència a les pràctiques convocades amb la participació en qualsevol altra activitat retribuïda o subvencionada per la corporació; presentar la sol·licitud dins del termini i en la forma escaient conforme al model oficial d'instància; no patir malaltia o discapacitat que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la realització de les pràctiques i complir amb les bases de la convocatòria i altres normes que resulten d'aplicació.

En aquest enllaç estan tots els detalls de la convocatòria 

I els annexos necessaris per a participar en el procés 

El termini màxim per a lliurar la documentació és el pròxim 10 de juny. “És una gran oportunitat que oferim a la joventut de l'Eliana. Conéixer l'administració des de dins i adquirir experiència són els objectius d'aquest programa”, ha explicat el regidor de l'àrea, Juan Espinosa.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal