Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La ITV obri una borsa urgent de treball per a 250 places d'inspectors a la Comunitat Valenciana

  La Societat Valenciana d’Inspecció Tècnica de Vehicles (Sitval) obri una borsa urgent de treball per a 250 places d'inspectors  

 La Societat Valenciana d’Inspecció Tècnica de Vehicles (Sitval) ha anunciat l'obertura d'una borsa urgent de treball temporal per a cobrir 250 places d'inspectors en diverses estacions de la ITV. Aquesta borsa tindrà una vigència inicial fins al 31 de desembre de 2025, amb possibilitat de pròrroga, segons informa la Conselleria d'Indústria.

  Finalitat i ubicacions de les places  

La convocatòria té com a objectiu cobrir diverses necessitats temporals, com la substitució de treballadors amb dret a reserva de lloc de treball, completar jornades reduïdes, i cobrir llocs de treball de manera temporal durant processos de selecció o promoció per a la seua cobertura definitiva mitjançant contracte fix. Les estacions de la ITV incloses en aquesta convocatòria es troben distribuïdes per tota la Comunitat Valenciana, destacant ubicacions com Vinaròs, Castelló, Vila-real, Port de Sagunt, Campanar, Sant Antoni de Benaixeve, Llíria, Utiel, Riba-roja, Vara de Quart, Catarroja, Massalfassar, Gandia, Xàtiva, Ontinyent, Ondara, Alcoi, Alacant, Benidorm, Alzira, Elx, Villena, Redován, Orihuela i Torrevieja.

  Requisits per accedir a la borsa de treball  

Per accedir a aquesta borsa de treball, els candidats han de complir una sèrie de requisits. És necessari tenir la nacionalitat espanyola o una altra que permeta l'accés a l'ocupació pública, així com tenir almenys 18 anys, ja que les condicions de treball o les exigències de capacitació així ho requereixen. També és imprescindible comptar amb la titulació acadèmica mínima exigida per al lloc o el seu equivalent, acreditant-ne l'homologació en el cas de títols obtinguts a l'estranger.

  Procediment de sol·licitud  

El procés de sol·licitud està detallat en les bases publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). Els interessats han de completar la sol·licitud en la pàgina web de Sitval, , i enviar-la juntament amb la documentació acreditativa a l'adreça de correu electrònic bolsainspectores2024@sitval.com, dins dels deu dies naturals següents a la publicació en el DOGV.

  Objectiu de la borsa de treball  

La finalitat d'aquesta borsa de treball és normalitzar el servei de les ITV, augmentant les hores d'atenció disponibles per als usuaris i així poder atendre més cites. Aquesta mesura s'emmarca dins dels esforços de la Conselleria d'Indústria per a garantir un servei més eficient i accessible a la ciutadania.

 


   

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal