Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Inauguració de l'exposició ‘Tebeos del Passat: Ciutats del Futur’ a la Pedralvina d'Olocau


Demà, dijous 20 de juny, a les 20:30 hores, tindrà lloc la inauguració de l'exposició ‘Tebeos del Passat: Ciutats del Futur’ al Centre Cívic ‘Els Pins’ de la urbanització Pedralvilla, a Olocau. Aquesta mostra, organitzada per la Universitat de València i l'Ajuntament d'Olocau amb la col·laboració de la Diputació de València i Caixa Popular, ofereix una visió fascinant de com el còmic, com a part essencial de la cultura popular, ha reflectit les aspiracions de la humanitat cap al seu futur.

L'exposició recorre un ampli ventall d'exemples històrics de representació del futur, abastant tant la fantasia com la ciència especulativa. Des de les ciutats flotants fins als mons utòpics i distòpics, les vinyetes de còmics han capturat la imaginació col·lectiva sobre el que podria ser el demà.

A partir del divendres 21 de juny i fins al 15 de setembre, els visitants podran gaudir d'aquesta mostra els divendres i dissabtes, de 19 a 20:30 hores. Aquesta és una oportunitat única per endinsar-se en un viatge visual a través dels somnis i les visions del passat sobre el futur.

Detalls de la inauguració:

  • Data i hora: Dijous 20 de juny a les 20:30 hores
  • Lloc: Centre Cívic ‘Els Pins’, urbanització Pedralvilla, Olocau

Horaris de visita:

  • Dates: Del 21 de juny al 15 de setembre
  • Horaris: Divendres i dissabtes, de 19:00 a 20:30 hores

L'exposició és un testimoni de com la narrativa gràfica ha servit com a mitjà per explorar i anticipar els escenaris futurs, oferint una perspectiva única sobre les inquietuds i els desitjos de diferents èpoques. No us perdeu aquesta oportunitat per explorar les visions del futur a través de l'art del còmic.

Organitzadors i col·laboradors:

  • Organitza: Universitat de València, Ajuntament d'Olocau
  • Col·labora: Diputació de València, Caixa Popular

No tingues dubte i visita l'exposició per a descobrir com els tebeos del passat han imaginat les ciutats del futur!

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal