Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Emoció i Participació en les Finals de Futbol Sala al Camp de Túria

    L’Eliana acull un esdeveniment esportiu multitudinari  

El Poliesportiu Municipal de L’Eliana ha estat l'escenari de les jornades finals de la lliga intermunicipal de Futbol Sala, organitzades per l’àrea d’Esports de la Mancomunitat Camp de Túria. Durant el passat cap de setmana, més de 150 xiquets i xiquetes de diversos equips de la comarca han participat en aquest esdeveniment esportiu.

  Participació i organització  

El municipi de L’Eliana ha estat l’amfitrió de la final de la lliga, que ha comptat amb el suport financer i organitzatiu de la Mancomunitat Camp de Túria, en col·laboració amb els Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana, la Conselleria de Cultura i Esports, els 19 equips participants i els ajuntaments de la comarca. 

  Equips participants  

La jornada ha reunit 14 equips de la comarca en diferents categories. En la categoria Prebenjamí han participat els equips Sant Miquel, CFSF Vilamarxant, ACR Benissanó i Eres Altes. En la categoria Benjamí, els equips ACR Benissanó B, Eres Altes, Domeño FS, CFSF Vilamarxant, Sant Miquel A i ACR Benissanó A. Finalment, en la categoria Aleví han assistit els equips ACR Benissanó, Sant Miquel, Sant Miquel C i Sant Miquel B.

  Reconocimientos y premios  

Tots els participants han gaudit d’un cap de setmana ple d’activitats esportives i han rebut un diploma, una medalla i una tovallola en reconeixement a la seua participació. A més, als equips se’ls ha lliurat una copa i material esportiu com balons, cons i petos. També s’ha agraït a L’Eliana la cessió de l’espai necessari per a la realització d’aquestes finals.

  Intervencions destacades  

Durant l’acte, el regidor d’esports de L’Eliana, Vicent Zamora, ha volgut destacar la tasca de la Mancomunitat Camp de Túria per a fomentar l’esport i el valor que aporta a la comarca. Per la seua banda, la presidenta de la Mancomunitat, Amparo Navarro, ha recalcat la capacitat de l’ens supramunicipal per a associar els municipis en aquest sector.

  Propera temporada  

El procés d’inscripcions per a les Lligues Esportives Intermunicipals Camp de Túria per a l’any 2024-2025 començarà a principis de setembre d’enguany. Des de la Mancomunitat Camp de Túria s’espera una màxima inscripció i participació per a continuar fomentant l’esport en la comarca.

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal