Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Calvari de Paterna s'ompli d'art local durant juny i juliol

L'Ajuntament de Paterna ha anunciat la tornada de la iniciativa "Art al Calvari", un projecte que busca promoure i donar visibilitat a les expressions artístiques dels veïns i veïnes de la localitat. Aquesta iniciativa cultural i turística transformarà l'emblemàtic espai del Calvari en un escenari expositiu durant els dissabtes de juny i juliol, en horari nocturn, de 21.00 a 23.00 hores.

Isabel Segura, tinenta d'alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, ha destacat l'ampli ventall de disciplines artístiques que acollirà l'esdeveniment. A més de les exposicions de pintura, habituals en edicions anteriors, enguany s'obri la porta a actuacions musicals, espectacles de màgia, dansa, projeccions cinematogràfiques i altres formes d'expressió artística.

"Amb aquesta iniciativa, no només fomentem la creativitat dels nostres artistes locals, sinó que també dinamitzem un espai emblemàtic de Paterna i l'obrim a la ciutadania i als visitants", ha afirmat Segura. El Calvari, amb la seua riquesa històrica i paisatgística, esdevé així un punt de trobada cultural durant els mesos d'estiu.

La convocatòria per a participar en "Art al Calvari" està oberta fins al divendres 7 de juny. Els artistes interessats a mostrar el seu talent poden presentar les seues propostes a través del correu electrònic paterna@touristinfo.net, per telèfon al 96 305 31 24 o per WhatsApp al 607 218 403.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal