Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil fomenta la salut i el benestar amb el programa ‘Salut al teu barri'

 Benaguasil impulsa l'activitat física a l'aire lliure amb el programa 'Salut al teu barri'

L'Ajuntament de Benaguasil ha anunciat una nova edició del programa «Salut al teu barri», una iniciativa que busca fomentar la pràctica d'exercici físic a l'aire lliure entre la ciutadania i promoure hàbits esportius. El programa es desenvoluparà des del 8 de juny fins al 13 de juliol al parc de Les Eres, oferint sessions gratuïtes de pilates, ioga i stretching, impartides per monitors del Centre Esportiu Hidrotermal.

Les sessions tindran lloc els dissabtes al matí, i estaran obertes a participants de totes les edats. Aquesta iniciativa no només pretén animar els veïns a acomplir activitat física, sinó que també busca potenciar l'ús de les zones verdes municipals. Segons l'Ajuntament, "un any més posem en marxa aquest programa en espais públics per promocionar l'exercici físic com un dels components fonamentals d'un estil de vida saludable".

L'Ajuntament ha destacat que el programa «Salut al teu barri» s'alinea amb els seus objectius de promoure una vida activa i saludable entre la població, oferint activitats accessibles i gratuïtes en un entorn natural. A més, el programa serveix per a dinamitzar els espais públics i fomentar la interacció social entre els participants.

La combinació d'activitats com el pilates, el ioga i el stretching ha estat seleccionada per la seua capacitat de millorar la flexibilitat, la força i el benestar general, oferint una varietat d'exercicis que poden ser adaptats a diferents nivells de capacitat física. Aquest enfocament inclusiu assegura que qualsevol persona, independentment de la seua edat o condició física, puga participar i beneficiar-se de les sessions.

Així doncs, amb el llançament de «Salut al teu barri», l'Ajuntament de Benaguasil reafirma el seu compromís amb la salut i el benestar dels seus veïns, promovent una vida activa a través d'activitats esportives en un ambient comunitari i accessible.

   



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal