Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un nou incendi forestal a Riba-roja de Túria obliga al confinament de la urbanització Masia de Traver



Un nou incendi forestal s'ha declarat aquest dissabte a la zona de la urbanització Masia de Traver, al terme municipal de Riba-roja de Túria (València). El foc, que s'ha iniciat al voltant de les 14.10 hores al costat del riu Túria, ha obligat al confinament dels veïns de la urbanització i a la interrupció de la circulació de la línia 2 de Metrovalencia entre les estacions de La Canyada i l'Eliana.

L'incendi era aparatosament visible des de L'Eliana

En les tasques d'extinció treballen diversos medis terrestres i aeris, entre ells set avions, una brigada helitransportada, tres unitats de bombers forestals de la Generalitat, quatre autobombes, quatre dotacions del consorci Provincial de Bombers de València, brigadistes forestals, un sergent, un coordinador i un tècnic forestal, un agent mediambiental i voluntaris de Nàquera.

A més, a causa de la proximitat del foc a zones habitades, el Centre de Coordinació d'Emergències (CCE) de la Generalitat ha establert la situació 1 del Pla Especial d'Incendis Forestals (PEIF).

Cal destacar que aquest és el segon incendi forestal que afecta la urbanització Masia de Traver en la darrera setmana. El passat 25 d'abril, un altre foc va obligar a activar la situació 1 del PEIF i va ser extingit l'endemà.

L'incendi d'avui s'ha declarat en una jornada en què el nivell de preemergència per risc d'incendi forestal és alt al litoral i sud de València i a tota la província d'Alacant, i baix-mig a la resta de la Comunitat Valenciana, segons ha informat el 112 CV.


**Els equips d'emergències treballen intensament per controlar el foc i evitar que s'estenga a zones habitades.**


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal