Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra: Arriba l'escola d'estiu 2024. Per primera vegada se celebra a la urbanització Torre de Portaceli

   Arriba l'escola d'estiu 2024: Per primera vegada se celebra a la urbanització Torre de Portaceli  

El pròxim dimarts, 4 de juny, s'inicien les inscripcions per a l'escola d'estiu 2024. Les famílies tindran fins al 14 de juny per inscriure els seus fills i filles en aquesta activitat, que per primera vegada inclou la urbanització Torre de Portaceli com a seu d'aquesta iniciativa municipal.

L'escola d'estiu tindrà lloc al CEIP Sant Josep i a la urbanització del 24 de juny al 31 de juliol, amb horari de 9:00 a 14:00 hores. Aquest any, s'amplia una setmana més l'escola des del mateix moment que acabe el curs lectiu per a oferir un millor servei a les famílies.

El regidor d’Educació i Infància, Borja Martínez, ha destacat l'ampliació de l'oferta malgrat no comptar enguany amb la subvenció del pla corresponsables de la Generalitat Valenciana, que l'any passat permetia activitats gratuïtes per a facilitar la conciliació familiar. "Ampliem una setmana més l'oferta per donar suport a les famílies," ha dit Martínez.

Per la seua banda, la regidora d’Urbanitzacions, Manoli Jaramillo, ha assenyalat que aquesta iniciativa compleix un compromís electoral: "Complim el nostre compromís electoral de realitzar una escola d’estiu municipal en la urbanització."

Les inscripcions es poden fer a través de la seu electrònica i a l'Ajuntament de Serra per a l'alumnat del nucli urbà, i al local municipal de la urbanització per a l'alumnat de la Torre de Portaceli. Juntament amb el justificant de pagament i les tarifes, cal presentar la sol·licitud i autorització del menor degudament emplenada i signada, una fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor, i el SIP de l'alumnat.

L'escola d'estiu al nucli urbà també compta amb servei de matinera de 7:30 a 9:00 hores, oferint una major flexibilitat a les famílies treballadores.

Podran participar xiquetes i xiquets que enguany hagen cursat des de 1r d’infantil fins a 6é de primària.

    




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal