Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve busca cartell per a les Festes de Sant Roc: pots participar fins al 7 de juliol

Un concurs per a dissenyar el cartell de les Festes de Sant Roc 2024 a Sant Antoni de Benaixeve. La Regidoria de Festes ha llançat aquesta iniciativa amb l'objectiu de fomentar la participació ciutadana i el talent artístic al municipi. El certamen està obert a tots, sense importar l'edat, i permetrà a qualsevol persona mostrar la seua visió d'aquestes festes tan arrelades en la tradició local.

La llibertat creativa és el lema d'aquest concurs. El tema, relacionat amb les festivitats en honor a Sant Roc, es pot interpretar de manera lliure, donant cabuda a diverses formes d'expressió artística. Pintura, fotografia, disseny digital... qualsevol tècnica és vàlida per a plasmar l'essència d'aquestes celebracions.

Un premi de 100 euros espera al guanyador/a. A més del reconeixement públic, la persona o equip que cree el cartell guanyador rebrà un premi en metàl·lic. Un incentiu per a impulsar la creativitat i premiar el talent dels participants.

Fins al 7 de juliol hi ha temps per a presentar les propostes. Els treballs poden entregar-se de manera presencial en l'Ajuntament o bé en format digital a través d'un enllaç que es facilita en les bases del concurs. Imaginació, colorit i originalitat són alguns dels aspectes que el jurat tindrà en compte a l'hora de valorar les obres.

Una exposició amb tots els cartells. Tots els treballs que complisquen els requisits del concurs s'exposaran al públic en el marc de la programació cultural de les Festes de Sant Roc. Una manera de reconéixer la participació de tots els artistes i d'apropar l'art a la ciutadania.

"Volem que aquestes festes reflectisquen la diversitat i l'esperit creatiu dels nostres veïns", ha assenyalat M.J. Esteve, regidora de Festes i Joventut. Un missatge que anima a la participació i que subratlla la importància de la cultura com a element cohesionador de la comunitat.

L'alcaldessa del municipi Eva Tejedor, s'ha manifestat així en la nota: "la convocatòria d'aquest concurs s'emmarca dins del compromís de l'equip de govern amb la cultura local i la participació ciutadana i convidem a tots a formar part activa de la celebració de les nostres tradicions",

 Si ets creatiu i t'agraden les Festes de Sant Antoni de Benaixeve, aquesta és la teua oportunitat. Participa en el concurs de cartells i fes que la teua visió d'aquestes festes quede per a sempre plasmada en el seu cartell oficial.

   

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal