Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

San Antoni de Benaixeve: L' alcaldia del municipi comença les cites concertades per als dimecres

Segons informa l'ajuntament del municipi, ja tenen concertades cites amb l'alcaldia quasi 30 veïns i veïnes de Sant Antoni de Benaixeve, són reunions en el marc de la nova iniciativa organitzativa que s'ha anomenat "dimecres amb l'alcaldessa".

Les primeres reunions ja s'han produït aquest dimecres. L'alcaldessa ha rebut  alguns dels veïns que havien sol·licitat cita prèvia, els quals li han plantejat consultes relacionades amb urbanisme, seguretat, ocupació i serveis socials. Per a abordar aquests assumptes amb la màxima rigorositat i celeritat, Tejedor ha estat acompanyada per regidors, tècnics i empleats municipals de les àrees afectades.

L'alcaldessa s'ha mostrat satisfeta per l'acollida que ha tingut la iniciativa. "Els veïns i veïnes venen en la majoria dels casos buscant solucions a problemes enquistats que no han trobat en els últims anys, i per als quals se'ls han trobat les portes de l'Ajuntament tancades", ha assenyalat.

L'alcaldessa ha agraït la bona resposta dels residents a la iniciativa, que considera una mostra del seu interés per la política de proximitat. Així mateix, ha assegurat que els encontres es mantindran durant tota la legislatura, i la nota aprofita per a recriminar que aquesta iniciativa no estiguera en altres legislatures.

Tejedor ha reiterat el compromís de l'equip de govern amb el bon govern, la transparència i la proximitat. "En aquest Ajuntament portem prop d'un any aixecant catifes i obrint finestres, després de molt de temps on no s'han rendit comptes davant la ciutadania; és alguna cosa que els residents han de saber i que, a més, ara poden comprovar de primera mà", ha conclòs.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal