Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alcaldessa de Sant Antoni obrirà les portes del seu despatx als veïns els dimecres

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha anunciat una iniciativa destinada "a millorar la transparència i la interacció amb la ciutadania". Eva Tejedor Marí, alcaldessa del municipi, dedicarà els dimecres, tant al matí (de 9:30 a 13:00 hores) com a la tarda (de 17:00 a 19:00 hores), per rebre les preocupacions dels veïns i veïnes. Per abordar qüestions concretes, la població pot sol·licitar hora mitjançant el correu electrònic alcaldia@sabenageber.com o el WhatsApp 672 429 777 i comunicar el tema a tractar.

L'alcaldessa de Sant Antoni concentrarà les reunions  amb la ciutadania als dimecres, d'aquesta manera a més de tindre clar cada veï o veïna  quin dia és el que pot anar a plantejar els seus problemes, permetrà que puga organitzar-se el treball en el municipi. 

Tejedor Marí ha subratllat que aquesta mesura busca acostar l'ajuntament a la ciutadania. A més, l'alcaldessa ha destacat l'impuls de l'equip de govern per fomentar la transparència i l'obertura en la gestió municipal, manifestant el seu desig que la iniciativa siga un èxit en termes de participació.

  


   

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal