Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja reconeix l’esforç i dedicació de 7 esportistes locals pels seus èxits

  


El Ple de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat una declaració institucional en la qual felicita a set esportistes del municipi pels seus recents èxits en diverses disciplines. La moció, presentada per tots els grups polítics amb representació al consistori (PSPV, PP, Compromís, EUPV-Podem i Vox), posa de manifest l’orgull del municipi pels seus conciutadans i reconeix el seu treball, dedicació i talent com a elements clau per a aconseguir resultats destacats en l’àmbit esportiu.

Un homenatge a l’excel·lència individual i la promoció del municipi

La declaració destaca que els èxits individuals dels esportistes “traduïxen en una promoció i reconeixement del municipi”, ja que quan un d’ells aconsegueix un títol, “el nom de Riba-roja de Túria arriba a nivells de promoció i reconeixement dels quals ens sentim orgullosos i partícipes”. En aquest sentit, el Ple considera que els seus triomfs són un reflex del treball i la dedicació que dediquen a l’esport, un esforç que els permet compaginar entrenaments i competicions amb els seus estudis o treball.

Set noms que brillen en el firmament esportiu

La moció reconeix individualment els mèrits de cadascun dels esportistes:

  • Vicente Contelles: Subcampió d’Espanya d’atletisme en pista coberta en la categoria M40 (200 metres lisos).
  • Pau Asensio Martínez: Medalla d’or en kumite infantil de menys de 40 kg al Campionat Autonòmic de karate.
  • Martina Gil Olmeda: Dos medalles d’or (individual i grup júnior) i una de bronze (grups) al Campionat de gimnàstica aeròbica de Montcada, a més d’un or en tríos.
  • Alejandro i Marco Barrachina: Finalistes amb la selecció valenciana al Campionat de Natació de Cadis.
  • Rubén Burgos: Entrenador del Valencia Basket Femení, campió de la Copa de la Reina per primera vegada en la història del club.
  • Sonia Pereira: Victòria al Campionat d’Espanya de karate en la categoria absoluta de menys de 55 kg.

Un futur ple d’expectatives

La declaració institucional conclou amb un missatge d’esperança i optimisme, desitjant que els èxits actuals “tinguen una prolongada continuïtat en el temps” i que els esportistes locals “assoleixin noves fites i objectius”. En aquest sentit, el Ple expressa el seu compromís a seguir donant suport al teixit esportiu local i a promoure la pràctica de l’esport com a eina de salut, integració i cohesió social.

Un merescut reconeixement per a un talent excepcional

L’homenatge del Ple de Riba-roja de Túria a aquests set esportistes exemplifica el paper crucial que juga l’esport en la vida del municipi. Els seus èxits no només són motiu d’orgull per a la localitat, sinó que també serveixen d’inspiració per a les noves generacions, animant-les a perseguir els seus somnis amb treball, dedicació i perseverança.

Finalment, l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha destacat “l’enorme treball que duen a terme tots els nostres esportistes en el seu dia a dia que han de compaginar amb els seus estudis o treballs per a aconseguir uns èxits que permeten portar el nom de la localitat per tots els racons d’Espanya i, per això, han de tindre un reconeixement públic per la impressionant labor que realitzen”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal