Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rego demana aclarir el destí de la càrrega del Borkum mentre Puente recalca que arribarà a República Txeca

El vaisell Borkum ha arribat al port de Cartagena, a la Regió de Múrcia, transportant una càrrega de material militar que ha generat controvèrsia al si del Govern espanyol. La ministra de Joventut i Infància, Sira Rego, ha sol·licitat a l'ala socialista del Govern que "aclarisca" el destí final d'aquest material, mentre que el ministre de Transports, Óscar Puente, ha reafirmat que la destinació és la República Txeca i no Israel.

El ministre Puente ja havia informat dimecres que el material militar a bord del Borkum, que farà escala a Cartagena, ha sigut adquirit pel Govern de la República Txeca i serà transportat per carretera des d'Eslovènia fins al seu destí final en aquest país.

En declaracions als mitjans de comunicació, Rego ha destacat que la formació política Sumar, de la qual forma part, espera obtenir una "aclariment en les pròximes hores o dies" sobre el destí definitiu de la càrrega. A més, ha recordat que la seua formació ha sigut "exigent" i "ferma" pel que fa al material bèl·lic i la seua postura respecte a Palestina.

Per la seua banda, també en declaracions als mitjans, Puente ha subratllat que si el Govern sospitara que la càrrega podria acabar a Israel, aturaria l'enviament immediatament. El ministre ha insistit que "no entén la polèmica" creada "sobre bases irreals" en relació amb el carregament del buc, acusant els seus socis de coalició i Podemos de mostrar una "profunda irresponsabilitat" en el conflicte entre l'Exèrcit israelià i Palestina, situació que el té "espantat".



.
desde
Creative Commons
Crónica CT
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal