Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Presentació a l'Eliana del llibre 'ningú sense sostre! El moviment per l’habitatge a València' : 23 de maig

El dijous 23 de maig a la Sala Pep Torrent de l'Eliana tindrà lloc la presentació del llibre 'Ningú sense sostre! El moviment per l’habitatge a València', escrit per Tomàs P. Alfonso i editat per Caliu Editorial, especialitzada en pensament polític i social des d'una perspectiva valencianista.

L'acte, organitzat per Esquerra Unida, comptarà amb la presència del mateix autor, Tomàs P. Alfonso, actualment Co-coordinador de Joves d'EUPV.

El llibre d' Alfonso, a més del problema de l'Habitatge, explica les estratègies desenvolupades pels moviments que lluiten perquè el dret a l'habitatge siga una realitat. L'obra està estructurada en quatre capítols, on s'analitza la lluita de la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques de València, els Centres Socials d'Okupes Anarquistes, la Coordinadora Entre-Barris i el Sindicat de l'Habitatge de València.

Ara a l'Eliana perqué durant aquest any, el llibre s'ha presentat en diverses ocasions tant a València com en altres ciutats.

Tomàs P. Alfonso, politòleg per la Universitat de València i especialitzat en discurs i estratègia política, és l'autor d'aquesta obra que aprofundeix en la problemàtica de l'habitatge i els moviments socials que lluiten per solucionar-la.

Des del 2020, Alfonso exerceix com a investigador al think tank Al Descubierto sobre alt-right i delictes d'odi, i ha escrit nombrosos articles i realitzat entrevistes a especialistes en aquest àmbit. A més, col·labora amb diversos mitjans de comunicació escrits, com Vozpópuli o Infolibre, on ha publicat cròniques sobre qüestions socials i ha assessorat sobre continguts. 

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal