Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna millora la vigilància amb un vehicle de drons d'última generació


Paterna, un dels primers municipis de la Comunitat Valenciana, ha incorporat un vehicle d'última generació per al servei de vigilància de drons de la Policia Local. Aquest nou vehicle de la Unitat de Vigilància Especialitzada amb Dron (UVED) s'ha integrat hui al servei policial, equipat amb un monitor de visió per a vol streaming, quatre drons (un d'ells d'última generació) i una oficina per a la tramitació d'informes. Les dimensions del vehicle permeten endinsar-se en qualsevol punt del bosc de La Vallesa, millorant així la vigilància forestal.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la Tinenta Alcalde d'Interior, Nuria Campos, i el Comissari Cap de la Policia Local, Rafael Mestre. Sagredo ha destacat que aquesta incorporació situa Paterna com un dels municipis pioners a la Comunitat Valenciana en l'ús de vehicles especialitzats per a la seguretat ciutadana.

El nou vehicle UVED està format per tretze agents capacitats per al maneig de drons. Un dels drons d'última tecnologia disposa d'una càmera tèrmica d'alta resolució amb zoom capaç de llegir matrícules a una distància de fins a 800 quilòmetres, millorant així les capacitats de supervisió i control.

Nuria Campos, Tinenta d'Alcalde d'Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, ha subratllat que aquesta adquisició és un reflex del compromís de l'executiu socialista amb la millora de l'eficàcia del servei de drons. "Aquesta nova adquisició és un compromís més d'aquest executiu socialista amb la millora de l'operativitat i eficàcia del servei de drons per a continuar garantint la seguretat ciutadana i situar a Paterna com una de les ciutats més segures de la Comunitat", ha declarat.

Els nous mitjans tècnics permetran als agents de la UVED reforçar les gravacions nocturnes en les àrees industrials del municipi, supervisar esdeveniments multitudinaris com la nit de La Cordà i intensificar la protecció i prevenció d'incendis forestals al paratge natural de La Vallesa.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal