Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna invertirà més d'1.544.000 euros en 2024 per a la millora i modernització de les seues àrees empresarials

Paterna Invertirà Més d'1,5 Milions d'Euros per a Modernitzar les Seues Àrees Empresarials en 2024

L'Ajuntament de Paterna, amb el suport de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), invertirà més d'1.544.000 euros en 2024 per a la millora i modernització de les seues àrees industrials. Aquesta inversió inclou una subvenció de 1.192.000 euros de l'IVACE i una partida municipal de 352.000 euros. 

L'alcalde Juan Antonio Sagredo ha subratllat la importància de mantindre l'activitat econòmica i incrementar l'atractiu per a noves inversions que generen ocupació de qualitat. Entre les actuacions destacades es troben la millora de la mobilitat amb la tercera fase de renovació viària, la creació d'un nou accés denominat Bulevard Pla de Pou, i solucions per a problemes de mobilitat derivats de pluges intenses.

A més, s'instal·laran hidrants per a reforçar la seguretat contra incendis i es crearà el Centre Municipal Polivalent de Serveis Empresarials al Parc Tecnològic, que centralitzarà activitats relacionades amb la dinamització empresarial. Aquest centre inclourà l'Oficina de Simbiosi Industrial i els observatoris de Seguretat Industrial i de Sostenibilitat i Transparència.

Entre els projectes destacats es troben:

Millora de la Mobilitat:

Execució de la tercera fase de renovació viària amb el reasfaltat i millora de la senyalització al Parc Tecnològic, Fuente del Jarro i el Polígon Industrial Molí del Testar.

Creació d'un nou accés al Polígon Industrial Fuente del Jarro i al Parc Empresarial Tàctica, denominat Bulevar Pla de Pou, que inclourà millores en la xarxa viària, passos de vianants adaptats, senyalització intel·ligent, eliminació de biondes, adequació de cunetes per a la recollida d'aigües pluvials i ajardinament dels setos centrals.

Gestió de l'Aigua:

Execució d'una xarxa de pluvials amb col·lectors i captació d'aigües mitjançant embornals i canalització subterrània a les carrers Villa de Bilbao i Illes Balears del Polígon Industrial Fuente del Jarro per solucionar els problemes de mobilitat i activitat empresarial en cas de pluges intenses.

Seguretat:

Instal·lació d'hidrants en les àrees empresarials per reforçar la seguretat davant risc d'incendis.

Millora de Serveis:

Adequació de la primera planta del mòdul verd de les antigues dependències de la Fundació per a la Innovació de la Infància de la Comunitat Valenciana, situades al Parc Tecnològic, per crear el Centre Municipal Polivalent de Serveis Empresarials de Paterna. Aquest centre centralitzarà activitats municipals relacionades amb la dinamització empresarial i serà seu de l'Oficina de Simbiosi Industrial, l'Observatori de Seguretat Industrial i l'Observatori de Sostenibilitat i Transparència, així com de la Mesa Local de Paterna per la FP i l'Associació "Paterna, Ciutat d'Empreses"


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal