Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna instala 4 torres amb 20 projectors d'il.luminació LED en el camp de futbol


L'Ajuntament de Paterna ha realitzat una inversió significativa en la millora de les instal·lacions esportives del municipi, particularment en el Camp de Futbol Gerardo Salvador. La renovació de la il·luminació, amb una inversió de més de 136.000 euros, ha estat cofinançada amb els Fons FEDER i ha estat destacada com una aposta clara per l'eficiència energètica i el foment de l'esport.

La instal·lació de quatre torres amb 20 projectors d'il·luminació LED, amb una potència de 1.200W d'alta eficiència energètica, substitueix els suports anteriors, millorant la il·luminació i reduint el consum energètic actual. Aquesta acció també respon al compromís de l'ajuntament amb els clubs esportius i la promoció d'una vida saludable i sostenible.

El Tinent Alcalde d'Esports, Educació i Innovació, José Manuel Mora, ha subratllat la importància d'aquesta intervenció, destacant la intenció de millorar l'eficiència energètica i la il·luminació de les instal·lacions esportives. Això s'alinea amb altres iniciatives de l'ajuntament, com la substitució de la il·luminació a la Ciutat Esportiva Municipal amb tecnologia LED, realitzada durant l'últim trimestre de l'any anterior amb una inversió superior als 110.000 euros.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal