Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau d'Orella: Una cita amb la cultura per a totes les edats, l'11 de maig



El pròxim 11 de maig, Olocau es convertirà en l'epicentre cultural de la comarca amb la celebració del segon Festival de Teatre i Arts Variades 'Olocau d'Orella'. Una cita amb les arts escèniques per a totes les edats que promet una jornada inoblidable.

El festival, organitzat per l'Ajuntament i la seua Regidoria d'Educació, Cultura i Joventut amb la plataforma El Sitio de las Palabras, presenta un programa variat i complet que inclou teatre, poesia, música i circ.

Un programa per a tots els gustos

Entre els artistes que participaran en aquesta edició destaquen els narradors Fran Pintadera i Eva Andújar, l'actriu i clown Maria Andrés, el poeta i slammer Dani Orviz, i els acròbates locals ER Aéreos i Juanchi amb el seu espectacle 'ESSÈNCIA'.

A més, tornen dues de les iniciatives que van tenir més èxit l'any passat: la 'Jam' de poesia infantil i 'Poesia als balcons', el recital itinerant que té lloc des dels balcons de la localitat. En aquesta ocasió, hi participaran la poeta Elsa Moreno, l'escriptora Bibiana Collado, la poeta escènica Crisal Rodríguez i la companyia Feriafónica.

Un festival que valora el patrimoni d'Olocau

Les actuacions tindran lloc en diferents escenaris repartits pel nucli urbà d'Olocau, un dels objectius del festival és valorar la bellesa dels enclavaments més icònics i dels espais amb més encant del municipi. Així, al llarg de la jornada, els assistents podran gaudir de les funcions en llocs com el pati de la Casa de la Senyoria, l'escalinata del carrer Sant Vicent, la plaça de la Torre de Pardines, la plaça Cervantes o la plaça de l'Ajuntament.

Un festival per a tota la família

'Olocau d'Orella' és un esdeveniment de caràcter popular i informal, que pretén acostar les arts escèniques a veïns, veïnes i visitants. Per això, a més de proposar un ampli programa d'actuacions, ofereix la possibilitat de formar part d'ell com a voluntaris.

Una cita ineludible per als amants de la cultura

Tal com ha assegurat l'alcalde, Antonio Ropero, “estem molt orgullosos de les propostes que hem portat, l'Ajuntament i la plataforma El Sitio de las Palabras, per a aquesta edició d’‘Olocau d’Orella, ja que podrem gaudir d'un dia en què la cultura inundarà els carrers del nostre poble”. “Este festival s'ha convertit en una referència dins de la comarca i de la província, per la qual cosa m'agradaria convidar a tots els amants de les arts escèniques a visitar-nos i viure una jornada inoblidable en un marc incomparable.

Informació i inscripcions

Més informació sobre el festival i la programació completa es pot trobar a la pàgina web de l'Ajuntament d'Olocau i en les seues xarxes socials.



   

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal