Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau acull la Trobada de Bandes de Música del Camp de Túria 2024 amb una desfilada i dinar de germanor

 El diumenge 26 de maig, a les 12:00 hores, començarà en la Casa de la Senyoria.

Olocau serà la localitat, amfitriona d'un dels esdeveniments musicals més importants de l'any: la Trobada de Bandes de Música del Camp de Túria 2024. Aquesta jornada, organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olocau i l'Agrupació Musical ‘La Melodía’, omplirà de joia i ambient festiu els carrers del municipi.

Els actes començaran a les 12:00 hores amb una desfilada de bandes que partirà de la Casa de la Senyoria i recorrerà els carrers Sant Josep, Sant Diego i Major, finalitzant a la plaça Cervantes. En aquest punt, es lliuraran les cintes commemoratives i les bandes tocaran totes juntes davant del Saló d'Actes. A més, els músics conclouran la jornada amb un dinar de germanor a la plaça Major, on seran convidats a una paella.

Aquest dia serà molt especial per a Olocau, ja que, tal com ha manifestat l'alcalde, Antonio Ropero, "el poble d'Olocau tornarà a ser la capital comarcal de la cultura; en aquest cas, amb una trobada en la qual rebrem una àmplia representació de la música de banda del Camp de Túria". Ropero també ha volgut convidar els veïns, veïnes i visitants d'altres municipis a unir-se a la celebració i gaudir d'un matí inoblidable.

Aquest esdeveniment no només valora la tradició musical de la comarca, sinó que també reforça els llaços de comunitat i cultura entre els municipis del Camp de Túria, convertint-se en una cita imprescindible per als amants de la música de banda.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal