Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau acull la III Ruta Universal de Muntanya: natura, accessibilitat i inclusió el 18 de maig

Olocau es prepara per a celebrar la tercera edició de la Ruta Universal de Muntanya, una iniciativa que combina natura, accessibilitat i inclusió. La ruta, que tindrà lloc el dissabte 18 de maig de 10:00 a 12:30 hores, està oberta a tot el públic i permetrà a persones amb mobilitat reduïda, així com a persones amb discapacitat visual, auditiva o intel·lectual, gaudir de l'extraordinari patrimoni mediambiental de la localitat.

La ruta, que porta per títol "Plantes medicinals de la Calderona", s'emmarca en el servei de turisme accessible que ofereix l'Ajuntament d'Olocau de manera gratuïta, en col·laboració amb l'empresa Turismo Adaptado V3 del veí d'Olocau Hamu Mroue. El recorregut, que estarà adaptat a les necessitats dels participants, permetrà als assistents descobrir la rica flora medicinal de la Serra Calderona, a més de gaudir de les espectaculars vistes des del cim.

La Ruta Universal de Muntanya d'Olocau ha tingut un gran èxit en les seues dues primeres edicions, i s'ha convertit en una cita important per a tots aquells que volen gaudir de la natura en un entorn accessible i inclusiu. Les inscripcions per a la tercera edició ja estan obertes i es poden realitzar en el número de telèfon 686 466 413 o en l'adreça de correu electrònic info@turismoadaptado-v3.com.

Detalls significatius:

* La ruta tindrà lloc el dissabte 18 de maig de 10:00 a 12:30 hores.

* El punt de trobada serà l'Hostal L'Arquet.

* La ruta està oberta a tot el públic i és gratuïta.

* Les inscripcions es poden fer en el número de telèfon 686 466 413 o en l'adreça de correu electrònic info@turismoadaptado-v3.com.

La Ruta Universal de Montaña és una oportunitat única per a gaudir de la natura en un entorn accessible per a tots.

      


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal