Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 50 emprenedors intercanvien experiències a Aras de los Olmos

La jornada "Emprendre en el Rural", dirigida a emprenedors, negocis locals i pimes, ha mostrat a Aras de los Olmos com les noves necessitats del territori rural es poden convertir en oportunitats de negoci.

Durant el matí del dijous, el teatre d'Aras de los Olmos va acollir diversos ponents que van compartir les seues experiències empresarials i casos d'èxit en l'entorn rural. Els assistents van poder conéixer de primera mà els aspectes clau que han transformat una idea inicial en un negoci prósper.

CEEI València i RuralTEC , organitzadors de l'esdeveniment, van presentar als participants, de manera didàctica i participativa, propostes de negoci vinculades en molts casos al desenvolupament de les noves tecnologies, els servicis socials, l'agricultura o els serveis. L'objectiu era mostrar com el món rural pot ser un aliat per al desenvolupament de nous negocis, creant llocs de treball, dinamitzant el territori i combatent la despoblació.

La jornada es va desenvolupar gràcies a una iniciativa del CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

   En definitiva, la jornada "Emprendre en el Rural" va ser un èxit rotund que va posar de manifest el potencial de l'emprenedoria en el medi rural com a motor de desenvolupament econòmic i social.  

   


 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal