Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Manifestació a Bétera: Crida 'per un municipi lliure de maltractament animal', el 26 de maig

Aquest diumenge 26 de maig, el municipi de Bétera serà l'escenari d'una manifestació en defensa dels drets dels animals. La convocatòria, organitzada per l'Associació de Benestar Animal de Bétera (A.B.A.B ) i  la Plataforma Ciutadana Albereda de Bétera, compta amb la col·laboració de 18 organitzacions defensores del benestar animal.

La manifestació començarà a les 11:00 hores a l'Estació de Bétera i recorrerà els carrers del municipi fins a la porta de l'Ajuntament, on finalitzarà amb una actuació de teatre de titelles a càrrec de la Companyia Titelles en Peu.

Els convocants fan una crida a la participació ciutadana per reclamar que Bétera siga declarat municipi "lliure de maltractament animal". Aquesta manifestació, que no és la primera que s'organitza en la localitat, es caracteritza per ser pacífica, destacant sempre el respecte i l'empatia cap als animals.

El cartell de la convocatòria mostra la imatge impactant d'un bou sotmés a banderilles, reflectint l'angoixa i el sofriment de l'animal, encara que en un estil tipus còmic. Una mostra que vol cridar i sensibilitzar la població sobre la importància de protegir els animals i garantir el seu benestar. "Ningú faria això a la seua mascota, tampoc els bous al carrer que són un joc inadmissible de maltractament animal".

Els organitzadors esperen una gran assistència a l'acte, amb l'objectiu de donar veu a una causa que considera fonamental per a la convivència i el respecte als drets dels éssers vius.

La Plataforma Ciutadana Albereda de Bétera i l'A.B.A.B. han treballat intensament en la coordinació d'aquesta jornada, destacant el compromís de la comunitat amb el benestar animal i la necessitat de generar consciència sobre el maltractament que pateixen molts animals.

Amb aquesta manifestació, es busca que Bétera esdevinga un exemple de municipi compromés amb la protecció animal, promovent polítiques i accions que garantesquen la dignitat i el respecte envers tots els éssers vius.

        




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal