Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla torna a les seues arrels amb la tradicional Romeria al Poble Vell el 26 de maig

   Loriguilla recupera la seua romeria al Poble Vell després dels anys de pandèmia   en un acte que pretén    homenatjar els orígens del municipi    i apropar la seua història a les noves generacions i residents. La cita tindrà lloc el diumenge    26 de maig    i comptarà amb un    complet programa d'activitats    per a tots els públics.

   Un dia per a retrobar-se amb la història   

La Romeria al Poble Vell permetrà als veïns i veïnes de Loriguilla, especialment als més majors,    retornar al lloc on van nàixer i créixer   , recordant així    com era la vida en el passat   . A més, serà una    oportunitat única    per a les persones que han arribat recentment al poble de    conéixer els seus orígens i el seu ric patrimoni serra   .

   Un programa ple d'activitats per a tots els gustos   

La jornada començarà a les    9:00 hores    amb la    eixida en autobús des de la plaça de l'Ajuntament   . Un cop al Poble Vell, els participants podran gaudir d'un    emmorcar típic   ,    diverses activitats d'entreteniment   , una    petita missa en la porta de l'església   , una    paella   ,    música en directe   ,    balls populars   ,    torneu de dominó i cartes    i    jocs tradicionals   .

   Informació important per a participar   

Les persones interessades a participar en la Romeria al Poble Vell hauran d'   adquirir els seus tiquets    (que inclouen l'autobús, l'emmorcar i la paella) en l'   Ajuntament    per un preu de    5 euros   . Els tiquets estaran a la venda    des del dilluns 6 de maig fins al dilluns 20 del mateix mes   .

Per a aquells que desitgen    anar amb els seus vehicles particulars   , hauran de    sol·licitar una targeta    a la    Policia Local    que identifique la matrícula del vehicle. La targeta es podrà recollir juntament amb el tiquet en l'Ajuntament.    L'accés al Poble Vell estarà restringit als vehicles que no tinguen la targeta   .

   Un esdeveniment per a no perdre's   

L'Ajuntament de Loriguilla convida a tots els veïns i veïnes, així com a les persones que visiten el municipi, a participar en la Romeria al Poble Vell 2024. Un    esdeveniment ple d'emocions, records i tradició    que permetrà    conéixer de prop la història i el patrimoni de Loriguilla   .

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal