Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla i Riba-roja de Túria, passen a la Sanitat Pública amb la reversió del Hospital de Manises

 

Loriguilla i Riba-roja de Túria, aborden el cambio a la Sanitat Pública amb la reversions del Hospital de Manises

Loriguilla i Riba-roja han sigut convocats hui, juntament amb la resta de pobles de l'àrea sanitària dependent de l'Hospital de Manises, per escoltar de primera mà i a través del conseller de Sanitat, Marciano Gómez, com es realitzarà el canvi.

Des de hui, l'Hospital de Manises acaba el seu termini per a la reversió a la Sanitat Pública i passa a dependre d'ella, també els ciutadans i ciutadanes de tota l'àrea, que pel que fa a Camp de Túria són Loriguilla i Riba-roja de Túria.

L'hospital de Manises s'integrarà en l'agrupació interdepartamental València-Oest, juntament amb els departaments de Salut del General de València i Requena.

Des de fonts del conseller s'ha assegurat que els serveis no s'extingiran i continuaran funcionant amb normalitat.

El Centre de Referència encara serà MANISES, i el d'especialitats complexes serà l'hospital GENERAL




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal