Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria es converteix en Destinació Turística Intel·ligent amb el distintiu de la Xarxa DTI-CV

Llíria obté el distintiu de la Xarxa DTI-CV

Llíria, a través de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (DTI-CV), ha aconseguit el distintiu que acredita la integració de la capital del Camp de Túria en aquesta xarxa autonòmica.

Convertir-se en una Destinació Turística Intel·ligent és una metodologia creada per la SEGITTUR i reconeguda per l'Organització Mundial del Turisme (OMT), el Consell Global de Turisme Sostenible, la Capital Europea de Turisme Intel·ligent, i impulsada per l'Invat·tur (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques).

Aquesta sistemàtica permet la gestió integral i transversal del turisme amb eines tecnològiques d'avantguarda, generant desenvolupament sostenible i accessible, i facilitant la interacció en diversos eixos d'acció com la governança, sostenibilitat, accessibilitat, innovació i tecnologia, per millorar la qualitat de vida i les experiències de les persones residents, visitants i turistes.

En el desè aniversari de la implantació d'aquest model en la Comunitat Valenciana, la ciutat de Llíria s'integra com a nou membre de la Xarxa. Per a això, l'Ajuntament va aprovar, a principis d'aquest any, un Pla Local de DTI que servirà com a referència de treball per a la pròxima dècada i així poder assolir els objectius fixats en la Xarxa DTI-CV.

L'edil de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, juntament amb la responsable de l'Oficina de Turisme, Loles Merino, i el tècnic de la consultora que està assistint el municipi en assolir els objectius DTI, José Luis Folgado, han recollit aquest distintiu acreditatiu per a la localitat edetana.

Segons García, “el municipi de Llíria s'ha estat dotant en l'últim any de les eines necessàries per a realitzar la planificació del turisme local que volem aconseguir per a la ciutat, amb l'elaboració del Pla de Sostenibilitat Turística, el Pla Director de Ciutat Creativa UNESCO i ara amb el Pla DTI”.

“Llíria ha realitzat una clara aposta per un turisme de qualitat i compromés amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030, per la qual cosa rebre aquesta acreditació és un aval al treball que s'ha impulsat en la gestió turística local i que pretenem continuar desenvolupant”, ha afegit el regidor.

    



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal