Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria acull l'esperança del bàsquet: el CEB Llíria en ruta cap a la LEB-Plata


L'equip edetà disputa esta setmana la fase d'ascens a la LEB-Plata

El CEB Llíria, emblemàtic club de bàsquet, ha sigut homenatjat per l'Ajuntament en una recepció oficial presidida per l'alcalde Joanma Miguel. Aquest acte reconeix la participació de l'equip en la imminent fase d'ascens a la LEB-Plata, que tindrà lloc al Pabellón Pla de l’Arc, des del 9 fins al 12 de maig.

En representació de la ciutat, els líders municipals han expressat el seu suport incondicional a l'equip, que aspira a ascendir a la tercera divisió del bàsquet nacional després de quasi dues dècades. Llíria, coneguda com la bressol del bàsquet valencià, s'apresta a viure un altre esdeveniment històric en aquest esport, que ha portat grans moments de joia i triomfs a la localitat.

Llíria, juntament amb Gandia, serà una de les dues amfitriones de la fase d'ascens. El CEB Llíria competeix en el grup B4, juntament amb el Uros Rivas de Madrid, el Sol Gironés Bisbal de Catalunya, i el UCB Camper Eurogaza de Còrdoba. Els partits de l'equip local es disputaran entre el 9 i l'11 de maig, tots a les 19.15 hores.

El grup rival està format pel Anagán El Olivar, Movistar Estudiantes, Coto Córdoba i Fundación Bilbao Basket. Els guanyadors de cada grup obtindran l'ascens directe, mentre que els segons classificats lluitaran per l'última plaça disponible el diumenge 12 de maig a les 17.00 hores.
Complementant aquesta celebració esportiva, l'Ajuntament ha inaugurat l'exposició "Samarretes antigues i altres records del CEB Llíria". Aquesta mostra, que commemora la fase d'ascens, estarà oberta al públic al Forn de la Vila des del 9 fins a l'11 de maig, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 19.00 hores, i el diumenge 12 de maig, de 10.00 a 14.00 hores.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal