Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana s'omplirà d'art i diversió amb la VIII Edició de la Mostra d'Arts de Carrer MARCEL: del 10 al 12 de maig

    


L'Eliana s'omplirà d'art i diversió amb la VIII Edició de la Mostra d'Arts de Carrer MARCEL

L'Eliana se prepara per a viure el cap de setmana del 10 al 12 ple d'art i entreteniment amb la celebració de la VIII Edició de la Mostra d'Arts de Carrer MARCEL, que tindrà lloc del 10 al 12 de maig. L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de l'Eliana, reunirà a companyies nacionals i internacionals de reconegut prestigi, així com a grups amateurs locals, per a oferir al públic una programació diversa i de gran qualitat.

Un total d'11 espectacles ompliran els carrers i places de l'Eliana de vida i cultura, amb propostes per a tots els gustos i edats. Des de teatre i dansa fins a circ i música, la mostra s'ha dissenyat per a garantir una experiència inoblidable a tots els assistents.

Novetats en aquesta edició:

* La presència de companyies reconegudes en l'àmbit nacional i internacional, com ara la companyia de teatre La Finestra Nou Circ o la companyia de dansa Marea Danza.

* La secció Off, que tindrà lloc el divendres 10 de maig i que inclourà espectacles d'artistes locals.

* El nou web del festival, lamarceleliana.es, on es pot consultar tota la informació i la programació detallada.

Un cap de setmana per a gaudir en família:

La programació de la MARCEL inclou espectacles per a tots els públics, amb especial atenció als més petits. El diumenge 12 de maig estarà ple d'activitats familiars, com ara l'espectacle 'Ambulantes' o el taller de màgia.

Un homenatge als pallassos:

La mostra conclourà el diumenge 12 de maig amb 'El gran final', un espectacle que rendirà homenatge a la figura del pallasso. Un emotiu final per a una edició que promet ser inoblidable.

Informació i entrades:

Més informació sobre la programació completa i com adquirir entrades es pot trobar al web del festival: lamarceleliana.es.

No et perdes la VIII Edició de la Mostra d'Arts de Carrer MARCEL i gaudeix d'un cap de setmana ple d'art, cultura i diversió a l'Eliana!

#MARCEL2024 #ArtsDeCarrer #Leliana


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal