Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana presenta el Festival Estiu a la Torre 2024

L'Eliana es prepara per a un estiu ple de música amb la presentació del Festival Estiu a la Torre 2024, organitzat per l'Ajuntament de la localitat. Les actuacions començaran el pròxim dissabte 8 de juny i s'allargaran fins a finals d'agost, oferint una variada programació musical en l'emblemàtica Torre del Virrei.

Ahir, l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha desvetllat el programa del festival, destacant l'encant i la història de la Torre del Virrei com a escenari perfecte per a aquest esdeveniment cultural. "Un lloc perfecte per a trobar-nos amb la música en majúscules", ha afirmat Torrent, ressaltant l'entorn incomparable que acollirà les actuacions.

El festival s'obrirà amb un cicle de Músiques del Món durant el mes de juny, seguit per les tradicionals trobades de Jazz a l'agost. Un dels moments més esperats serà la clausura amb el festival Pinzellades Flamenques, que arriba a la seva 23a edició i se celebrarà el 31 d'agost. A més, el programa inclou les actuacions del Cor de l'Eliana, l'Escola Coral de l'Eliana i la clausura de la XIX edició del Festival 5 Segles de Música.

No podia faltar el tradicional sopar de la Nit de Sant Elies, que també comptarà amb una actuació musical organitzada pel Centre d'Estudis Locals (CEL). La programació completa del festival estarà disponible a la pàgina web oficial www.leliana.es, i les entrades es podran adquirir a través del portal www.elientrada.es.

En paraules de l'alcalde: "Convidem a tots els elianers i elianeres, així com a tot el públic en general, a gaudir de bona música durant els mesos d'estiu en un entorn incomparable". Així, l'Eliana es consolida com un referent cultural amb una oferta musical diversa i de qualitat que promet omplir les nits estiuenques de màgia i emoció.

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal