Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana ompli el maig d'activitats per a celebrar el Mes de la Gent Gran 2024


L'Eliana torna a omplir el mes de maig d'activitats dedicades a les persones majors del municipi amb la celebració del Mes de la Gent Gran 2024. Un programa ple d'opcions culturals, lúdiques i formatives que s'inicia aquest diumenge 5 de maig i s'estén fins al 31 del mateix mes.

Un berenar i un espectacle de dansa per a inaugurar

L'acte inaugural tindrà lloc aquest diumenge al parc de la Pinada, on els assistents podran gaudir d'un berenar i de l'espectacle de dansa "El lago", dins del programa Anem al Teatre.

Cultura, excursions, música i teatre per a tots els gustos

Al llarg del mes, els participants podran gaudir d'una visita guiada a l'exposició fotogràfica d'Emilio Morenatti al Centre Sociocultural, la inauguració de la mostra de tallers Aula Gran Activa't, excursions al Museu Valencià d'Etnologia o a Requena, copla espanyola, melodies argentines amb "De Gardel a Piazzola", l'actuació de Jaume Costa i l'obra de teatre "Corazones con freno y marcha atrás".

Tallers per a aprendre a gestionar el dolor crònic i per a l'acompanyament

El programa també inclou dos tallers: un per a manejar el dolor crònic en 6 sessions i un altre d'acompanyament.

Inscripcions a la Llar dels Jubilats

Les places per a les activitats són limitades i s'adrecen preferentment a persones empadronades a l'Eliana. Les inscripcions es poden realitzar a la Llar dels Jubilats de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Un més per a gaudir, aprendre i compartir

Amb el Mes de la Gent Gran 2024, l'Ajuntament de l'Eliana reitera el seu compromís amb el benestar i la qualitat de vida de les persones majors del municipi, oferint-los un espai per a gaudir del seu temps lliure, aprendre i compartir experiències amb altres persones.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal