Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana implanta un sistema pioner de senyalització per a calmar el trànsit

• La iniciativa s'ha posat en pràctica en els voltants de la Torre del Virrei

L'Ajuntament de l'Eliana ha posat en marxa un sistema pioner de senyalització horitzontal amb l'objectiu de reduir la velocitat dels vehicles i afavorir la seguretat viària al municipi. La iniciativa s'ha implantat inicialment en els voltants de la Torre del Virrei, on s'han senyalitzat les anomenades "dents de drac".

Aquestes marques viàries, que consten d'una sèrie de triangles invertits sobre la calçada, tenen com a finalitat fer que la carretera semble més estreta als conductors, induint-los així a disminuir la velocitat per precaució. 

"La nostra prioritat és continuar treballant per a pacificar el trànsit a l'Eliana i aconseguir una reducció de la velocitat dels vehicles", ha assenyalat l'alcalde del municipi, Salva Torrent. "Per a això, posem en marxa iniciatives pioneres com aquesta, que esperem que donin resultats positius", ha afegit.

L'Ajuntament estudiarà detingudament l'impacte d'aquesta mesura i, si els resultats són satisfactoris, es plantejarà la seva extensió a altres zones del municipi. Cal destacar que les "dents de drac" són una solució avalada per la Direcció General de Trànsit (DGT) i que es consideren una mesura de caràcter lleu i reversible, ja que no representen cap obstacle per als conductors ni danyen els vehicles.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el compromís de l'Ajuntament de l'Eliana amb la mobilitat sostenible i la seguretat viària, apostant per mesures innovadores que contribueixin a crear un entorn urbà més amable i segur per a tots els veïns i veïnes.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal