Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Leire Pajín i Sandra Gómez, les representants del PSPV a la llista a les europees del PSOE

El Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) ha presentat una llista variada per a les pròximes eleccions europees, amb una combinació de membres destacats del partit i nous candidats. L'exministra socialista alacantina Leire Pajín ha estat recuperada per a concórrer en aquestes eleccions, ocupant la vuitena posició en la llista, segons informa Europa Press.

La llista està encapçalada per la vicepresidenta tercera del govern espanyol, Teresa Ribera, seguida per l'actual presidenta del grup dels socialistes europeus, Iratxe García. Una de les principals novetats és la inclusió de Leire Pajín, qui va ocupar diversos càrrecs importants en l'àmbit polític espanyol i ara retorna per a participar en les eleccions europees.

A més, l'exvicealcaldessa de València, Sandra Gómez, també forma part d'aquesta llista, consolidant la presència de representants valencians en les eleccions europees. La Comissió Federal de Llistes ha ratificat la composició definitiva de la llista del PSOE per a les eleccions europees, que inclou una combinació de membres de diferents regions d'Espanya.

Altres membres rellevants de la llista inclouen Javi López, proposat pel PSC i situat en el tercer lloc, i Hana Jalloul, diputada i membre de l'Executiva Federal, ocupant la quarta posició. Així mateix, es destaquen Javier Moreno, Lina Gálvez, Jonás Fernández i altres membres de l'Executiva Federal que aspiren a convertir-se en eurodiputats.

És rellevant destacar el retorn de Leire Pajín a la vida política, després de la seua trajectòria com a ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat durant l'etapa final del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero. Des de la seua retirada de la política, Pajín ha exercit diferents funcions, destacant la seua presidència de la Xarxa Espanyola de Desenvolupament Sostenible (REDS) des de 2019.

La inclusió de Pajín i altres membres destacats en la llista del PSOE per a les eleccions europees busca reforçar la presència del partit en les institucions europees i consolidar la seua influència en el marc de la política comunitària. Així, el PSOE presenta una proposta amb una combinació de nous talents i membres experimentats, amb l'objectiu de representar amb èxit els interessos dels ciutadans espanyols en l'escenari europeu


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal