Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna intensifica els tractaments de clavegueram per a controlar les plagues a la ciutat

 L'Ajuntament de Paterna ha iniciat la segona campanya anual de tractament de la xarxa de clavegueram urbana i industrial per a controlar les plagues a la ciutat. Aquesta campanya, que s'emmarca dins de les tasques de manteniment periòdic que realitza l'Ajuntament durant tot l'any, té com a objectiu prevenir l'aparició de plagues, especialment durant els mesos d'estiu, quan les altes temperatures afavoreixen la seua proliferació.

En total, s'actuarà en 8.610 registres de la xarxa de clavegueram de tot el terme municipal, inclosos els polígons industrials. Els tractaments s'efectuen amb productes respectuosos amb el medi ambient i altament efectius, segons ha informat la tinenta d'alcalde de Foment i Gestió de la Ciutat, Mercedes Navarro.

Navarro ha recordat que, a més d'aquestes campanyes periòdiques, l'Ajuntament disposa d'un servei d'atenció a les incidències per a recollir les notificacions dels veïns sobre plagues. Els ciutadans poden comunicar l'albirament de qualsevol plaga per telèfon al 96 137 96 00 o a través de la web d'Aigües de Paterna.

Prevenció davant l'augment de plagues a l'estiu

Aquesta segona campanya de tractament s'executa abans de l'arribada dels mesos d'estiu, quan les altes temperatures i la humitat augmenten el risc de proliferació de plagues, especialment de rates i paneroles. A més dels tractaments preventius, l'Ajuntament recomana als ciutadans adoptar mesures d'higiene a les seues llars i locals per a evitar l'aparició de plagues, com ara mantenir la netedat, eliminar possibles fonts d'aliment i tapar forats o esquerdes per on puguen entrar els insectes.

Amb aquestes accions, l'Ajuntament de Paterna treballa per a garantir la salubritat pública i el benestar dels seus ciutadans, mantenint la ciutat lliure de plagues.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal