Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera lidera el projecte HERSTORY per destacar les dones exemplars a la societat

Bétera s'embarca en un viatge per a reconéixer dones inspiradores: la iniciativa HERSTORY

El projecte HERSTORY s'ha presentat recentment per part de l'Ajuntament de Bétera a una convocatòria de la Unió Europea. Aquesta iniciativa, amb l'acrònim HERSTORY, té l'objectiu d'identificar i destacar les dones exemplars que serveixen com a fars d'inspiració en diverses esferes de la societat. L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha destacat la importància d'aquest projecte europeu que busca enfortir el compromís amb les dones, valorar el seu empoderament i promoure la igualtat de gènere.

En col·laboració amb la Fundació FINNOVA, l'Ajuntament de Bétera ha format un consorci amb vuit socis d'arreu d'Europa, amb un pressupost de 129.500 euros. A través de set esdeveniments que duraran 21 mesos, HERSTORY pretén empoderar les dones en àmbits com la migració, la cultura, la ciència, la política, l'esport i l'empresa, amb la participació de municipis i organitzacions europees diverses.

La regidora de Fons Europeus, Diana Zaragozá, ha expressat que HERSTORY busca catalitzar avanços cap a una societat més integradora i equitativa, utilitzant el llegat de les dones exemplars com a guia per a les generacions futures. A més de celebrar el paper de les dones, el projecte busca promoure l'apoderament femení i crear una xarxa europea de ciutats compromeses amb la igualtat de gènere.

Bétera destaca com a municipi líder d'aquesta proposta, amb huit socis europeus participants, com la Província de Bèrgam (Itàlia), NOVO MESTO i OBCINA RAZKRIZJE (Eslovènia), Opcina Podstrana (Croàcia), NEW SCIENCE (República de Macedònia del Nord), l'Associació DANUBE 1245 (Sèrbia) i EQUALINA (Grècia). El projecte inclourà set esdeveniments per fomentar l'apoderament femení en diverses àrees i culminarà amb una jornada final per extreure conclusions.

Aquesta iniciativa representa un pas important per ressaltar les contribucions, assoliments i vides de les dones en la història, buscant promoure l'equitat social i l'apoderament femení en la societat europea. És un projecte amb un gran potencial d'impacte i d'inspiració per a les generacions futures.



Hashtags: #HERSTORY #Bétera #igualtatdegènere #empoderamentfemení


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal