Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Eliana impulsa un Pla d'Asfalts amb més de 50 actuacions per millorar els seus carrers

• El pressupost, que supera els 300.000 euros, té un termini d'execució de tres mesos

L'Ajuntament de l'Eliana ha anunciat un extens Pla d'Asfalts  el qual abraça més de 50 intervencions per millorar les condicions dels carrers en aquesta localitat. Amb un pressupost que supera els 300.000 euros, es preveu que aquestes actuacions es realitzen en un termini d'execució de tres mesos.

La signatura del contracte amb l'empresa encarregada de dur a terme aquest pla s'ha dut a terme avui. La necessitat d'aquestes obres és causada per la disparitat en l'estat de conservació dels carrers de l'Eliana, els quals requereixen accions de renovació i actualització dels seus elements fonamentals en termes de ferm i paviments asfàltics.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha destacat la importància d'aquestes millores per a la qualitat de vida dels veïns i veïnes, subratllant que aquesta renovació del ferm millorarà la seguretat viària i la conservació de les carreteres, així com la circulació en el municipi.

Les 51 actuacions previstes es desenvoluparan en tres mesos i estaran a càrrec del Grup Bertolín, amb un pressupost total de 334.661,75 euros. Els treballs seran supervisats per Urbanistes Enginyers, encarregats de la direcció d'obra i coordinació de Seguretat i Salut.

El projecte del Pla d'Asfalts  s'ha elaborat després d'analitzar les patologies i deterioracions dels trams de vials, prioritzant les actuacions en els ferms més afectats. Les diferents tipologies d'intervenció inclouen la renovació d'asfalts de vies principals i secundàries, la urbanització de vials pendents, la reparació mitjançant apedaçaments i la correcció de vials afectats per arrels d'arbres.

Les ubicacions on es duran a terme aquestes intervencions són diverses i inclouen carrers com Murcia, Oliva, Bunyol, Rosales, Baeza, Niño Jesús de Praga, Isabel la Catòlica, Papa Juan XXIII, Xeraco, El Perelló, Doctor Peset, entre d'altres.

En resum, aquest Pla d'Asfalts suposarà una millora significativa dels carrers i passos de l'Eliana, amb el 99% de les actuacions previstes destinades als barris residencials i el restant 1% al nucli urbà. L'ajuntament manifesta la seua intenció de continuar amb plans futurs per continuar millorant les infraestructures viàries del municipi.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal