Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació de València consolida el seu compromís amb la salut mental i projecte PRISMA de la Mancomunitat

La Diputació de València ha reiterat el seu ferm compromís amb la visibilització i l'atenció a la salut mental a la comarca del Camp de Túria a través del programa PRISMA. En una recent visita a la Diputació, els integrants del programa van ser rebuts per Lola Celda Lluesma, diputada i Alcaldessa de Marines, Francisco Teruel Machí, Diputat de Cultura, i Imma González Martorell, diputada de Bienestar Social, Inclusió Social i Salut Pública. A l'acte també va estar present Amparo Navarro Bargues, presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i Alcaldessa de Benissanó.

Durant la visita, els participants del programa PRISMA van expressar la seva gratitud a la Diputació pel seu suport continu a projectes de vital importància per a la salut mental a la comarca. Entre els projectes específics que han rebut finançament destaquen Activa-Mente i el recentment anunciat programa Visible-Mente, ambdós impulsats per la Diputació.

PRISMA, el Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental de la Mancomunitat Camp de Túria, ha estat beneficiari directe d'aquestes iniciatives, que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental crònica en els 17 municipis de la comarca.

Des de la seua creació en 2019, PRISMA ha treballat incansablement per promoure la integració activa dels seus participants en la comunitat, fomentant l'autonomia personal i social. Amb quatre programes en funcionament i l'atenció a 56 persones fins a la data, l'impacte positiu del programa s'estén a través d'una xarxa coordinada que involucra els serveis socials municipals, els hospitals i les unitats de salut mental de tota la comarca.

La visita a la Diputació no només va servir per a enfortir els llaços entre les institucions, sinó que també va subratllar el compromís conjunt per visibilitzar i abordar les necessitats de salut mental a la comarca. Amb una col·laboració contínua i un enfocament centrat en el benestar de la comarca, es pretén avançar en la construcció d'una societat més justa i inclusiva per a totes les persones.

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal