Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diana Morant insta a Carlos Mazón a allunyar-se de Vox en el Govern Valencià

La secretària general del PSPV-PSOE i ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, ha avançat que en la reunió que mantindrà aquest dijous amb el president de la Generalitat i del PP a la Comunitat Valenciana (PPCV), Carlos Mazón, li demanarà que "rompa" amb Vox, "amb l'ultradreta", com a soci en el Consell.

"Nunca debía haber entrado la ultraderecha en el gobierno de la Generalitat", ha afirmat Morant, que s'ha pronunciat d'aquesta manera abans de participar aquest dimecres en la manifestació del Dia del Treball celebrada a València.

Així, preguntada per la reunió prevista amb Mazón, la dirigent socialista ha indicat que acudeix a ella "amb un ànim constructiu", alhora que ha recordat que ha estat "citada pel president de la Generalitat com a cap del principal partit de l'oposició" a la Comunitat Valenciana.

Diana Morant ha destacat que assistirà a aquesta trobada per "demandar una cosa per damunt de tot" a Carlos Mazón, segons ha dit, "que rompa amb la ultradreta i el govern de Vox". La ministra ha assenyalat que Mazón "va ser el primer president" autonòmic que després de les últimes eleccions autonòmiques "va obrir el govern a la ultradreta".

Morant ha manifestat que "la societat valenciana, els valencians i les valencianes, no mereixen tindre governant a la ultradreta, amb tot el que significa i amb totes les proposicions retrògrades que està presentant a les Corts Valencianes".

A aquest respecte, ha apuntat que "l'última" ha sigut "la desnormalització del valencià imposada pel propi Consell". "No ens ho mereixem i això és el que aniré a demanar a Mazón, que rompa amb la ultradreta", ha insistit la secretària general del PSPV-PSOE.

  

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal