Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aras de los Olmos i Losilla acullen la iniciativa Retrato Nómada on podrà participar la ciutadania

Aras de los Olmos i Losilla rebran en els pròxims dies la visita dels fotògrafs Eli i Carlos de Nomad Studio, dins de la iniciativa Retrato Nómada, una proposta que pretén construir un llegat fotogràfic amb la participació de la ciutadania. Aquesta acció, que ha passat per diverses comunitats autònomes com Hegoalde, Navarra, Huesca i Sòria, arriba ara a la Comunitat Valenciana.

Els fotògrafs estaran a la plaça de l’Església de Losilla el 15 de maig de 2024 i a la plaça del Olmo d’Aras de los Olmos del 16 al 19 de maig de 2024. Durant aquestes dates, realitzaran retrats professionals gratuïts als participants, els quals podran conservar la seua fotografia i, alhora, formar part d'un arxiu fotogràfic que servirà com a memòria i patrimoni gràfic per al futur. La iniciativa és oberta a tots els veïns, sense cap obligació de participació.

Retrato Nómada està coordinada per la Fundació el Olmo amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Aras de los Olmos i és finançada pel Ministeri de Transició Ecològica.

    



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal