Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Xarrada sobre Compostatge a l'Àrea Recreativa de la Pedrera del Rei de Vilamarxant

El dissabte passat, 13 d’abril, es va dur a terme a l’Àrea recreativa de la Pedrera del Rei la segona xarrada de la sèrie ‘Vilamarxant més sostenible’. Organitzada per la regidoria de Sostenibilitat, dirigida per Xavier Jorge, l'esdeveniment va focalitzar-se en l'autocompostatge. Aquesta iniciativa va ser ben rebuda per més de 30 veïns del municipi, interessats en obtenir un compostador per a ús domèstic.

La sessió, conduïda pels educadors ambientals del Consorci València Interior (CVI), va proporcionar informació fonamental sobre la pràctica del compostatge a domicili per als assistents. Es va destacar la importància d'aquesta tècnica per a la reducció de residus, millora del medi ambient i disminució de les despeses associades al tractament de residus.

Després de la jornada, els participants van rebre un compostador propi i se'ls oferirà un seguiment personalitzat per optimitzar el procés de compostatge. Xavier Jorge, responsable de l'àrea de Sostenibilitat, va elogiar la resposta positiva dels veïns i va expressar la seua gratitud cap al Consorci i el Bar de l’Àrea recreativa de la Pedrera del Rei per la seua col·laboració en la preparació de l'espai per a l'esdeveniment.

La iniciativa, que es va emmarcar dins del compromís municipal amb la sostenibilitat i el medi ambient, ha demostrat ser un èxit entre els residents, especialment en les urbanitzacions. Amb aquesta tècnica, els veïns podran convertir els residus en recursos i estalviar diners, contribuint a la construcció d'una Vilamarxant més sostenible i respectuosa amb el seu entorn natural.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal