Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant ofereix tots els dimecres el servei JUSTIPROP a la atenció de la ciutadania

El Servei JUSTIPROP de l'Ajuntament de Vilamarxant: Orientació Jurídica i Suport a la Ciutadania

L'Ajuntament de Vilamarxant, en col·laboració amb la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana i el Consell Valencià de Col·legis de l'Advocacia, ofereix cada dimecres el servei JUSTIPROP a la ciutadania. Aquest servei, d'orientació, assessorament i informació jurídica, té com a objectiu principal proporcionar suport als ciutadans en qüestions legals i de justícia.

Les consultes setmanals es realitzen de 10:00 a 14:00 hores, i per sol·licitar una cita, les persones interessades han de registrar-se a la recepció de l'Ajuntament o a la pàgina web indicada. A banda d'aquest servei, l'Ajuntament de Vilamarxant ha rebut una subvenció de 19.999,99 euros per a la compra d'un cotxe elèctric i un punt de càrrega per a vehicles municipals, contribuint a la sostenibilitat del medi ambient al municipi.

El servei JUSTIPROP ofereix informació sobre accés a la justícia, mediació, assistència a víctimes de delictes i protecció dels drets, a més de guiar en tràmits administratius i oferir suport en processos judicials. Aquest servei és gratuït i és una eina important per assegurar la transparència i la justícia en la societat.

La ciutadania pot acudir a l'oficina JUSTIPROP del municipi per rebre aquest servei impartit per professionals de l'advocacia, facilitant l'accés a la justícia i garantint la defensa dels drets i interessos legítims dels ciutadans.

Així, l'Ajuntament de Vilamarxant demostra el seu compromís amb el benestar i la protecció dels seus habitants a través del servei JUSTIPROP, que s'erigeix en una eina essencial per a la comunitat local.


#AjuntamentVilamarxant #ServeiJUSTIPROP #OrientacióJurídica.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal