Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant i Riba-roja treballen junts per la Millora de l'accés a la urbanització Mas del Moro des de la CV-370


     


El regidor d'urbanitzacions de l'Ajuntament de Vilamarxant, Xavier Jorge, s'ha reunit ahir matí amb l'alcalde de Riba-roja del Túria per a abordar la problemàtica de l'accés a la urbanització Mas del Moro. Aquesta zona presenta diversos obstacles, incloent-hi el risc associat al pas de la séquia i la ubicació dels contenidors, generant preocupació entre els residents i conductors.

L'accés des de la CV-370 a la urbanització és particularment perillosa, amb vehicles que es desplacen en ambdues direccions i a alta velocitat, donant lloc a diversos incidents en el passat. Davant d'aquesta situació, els ajuntaments de Vilamarxant i Riba-roja del Túria s'han unit per a sol·licitar a la Diputació de València la implementació de mesures que millorin la seguretat d'aquest accés. S'ha proposat la possibilitat d'instal·lar una rotonda o un carril central d'accés per a facilitar l'entrada i eixida dels vehicles de la zona.

A més, s'estudiarà la possibilitat d'entubar total o parcialment la séquia al costat de la subestació d'electricitat, per a garantir un accés més segur per a vehicles i vianants des del camí del Mas del Moro fins a la carretera, on es troba la parada del Marxantbus. Aquestes mesures, si s'implanten, podrien mitigar els riscos associats a l'actual accés.

El tinent d'alcalde de Vilamarxant ha sol·licitat la col·laboració de l'Ajuntament de Riba-roja del Túria per a avaluar aquestes propostes i agilitzar-ne la implementació. Mentre es prenen decisions definitives, s'ha instal·lat una tanca de protecció reflectora a l'encreuament per a prevenir accidents.

A més, per a abordar els problemes causats pels contenidors, s'ha acordat entre els dos ajuntaments la instal·lació de dues bateries de contenidors, una en cadascun dels termes municipals, amb l'objectiu de minimitzar les parades no autoritzades i evitar incidents.

Aquesta col·laboració intermunicipal reflecteix l'esforç conjunt per a millorar la seguretat i accessibilitat de la urbanització Mas del Moro des de la CV-370, amb l'esperança de reduir els riscos per als residents i conductors de la zona. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal