Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant i la Federació de Pilota Valenciana estableixen un acord de col·laboració per promoure l’esport al municipi


L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d’Esports encapçalada per Gabriel Castellano, i la Federació de Pilota Valenciana, amb Vicent David Molines com a president, van formalitzar el dijous, 18 d’abril, el contracte de col·laboració entre les dues entitats per a la realització d’activitats de promoció d’aquest esport al municipi.

Amb aquest acord, el municipi i l’entitat autonòmica donaran suport al funcionament d’aquest esport, al desenvolupament de la promoció de les respectives modalitats tradicionals i a l’organització de competicions.

Concretament, es va acordar la celebració de partides setmanals durant tot l’any, tant de nivell professional com d’elit, així com l’impuls d’aquest esport com a esport valencià. A més, es brindarà suport en el seu funcionament, en el desenvolupament de la promoció de les respectives modalitats tradicionals i en l’organització de competicions esportives i exhibicions.

El regidor de l’àrea, Gabriel Castellano, va recalcar la importància d’aquest acord per al municipi: “Per a nosaltres és un orgull col·laborar novament amb la Federació per tal de continuar fomentant la Pilota Valenciana a Vilamarxant”, va explicar Castellano.

“El nostre Trinquet està preparat per a rebre cada setmana a esportistes professionals i juvenils d’alt nivell com fins ara. Des de la regidoria continuarem treballant per posicionar el nostre poble com un referent de la Pilota Valenciana”, va indicar el regidor.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal